Frågestund om DNA

Karta Otillgänglig

Dag
19 maj 2021

Tid
19:00 - 20:00

Plats

Kategori(ier)


Hej!

VGN har fått denna inbjudan från Maria Brolin, Göteborg, som vi hoppas att ni som gjort DNA-test nappar på.

Gratis frågetimme om DNA

Det har varit ett konstigt år och föreläsningar och workshops om DNA har ställts in. Det tycker jag är tråkigt och vill därför gärna erbjuda er möjligheten att få vara med på en gratis frågetimme om DNA. Ta möjligheten att få svar på dina DNA-frågor och att komma vidare med din DNA-släktforskning. Du kan antingen välja att maila in dina frågor till mig i förväg eller att skriva i chatten under frågetimmen eller att ställa din fråga direkt. Om du önskar finns det också möjlighet för dig att dela din skärm för att få mer personlig hjälp. Hoppas att du tycker att detta verkar intressant och vill vara med. Jag ser fram emot att träffa dig!

Maria Brolin
www.generanor.se

När: Onsdag 19 maj kl. 19
Var: På Zoom. Jag mailar en länk till dig
Max 20 deltagare
Sista anmälningsdatum: Onsdag 12 maj kl. 12
Anmälan sker till VGN som sedan vidarebefordrar information till mig.
Anmälan till E-post vgn.styrelse@gmail.com

Maria Brolin är en uppskattad föreläsare inom DNA-släktforskning och har föreläst och hållit workshops i flera år. På sin mammas sida har hon sina anor djupt i den skaraborgska myllan i trakterna runt Grästorp och Malma. Maria brinner för att göra DNA-släktforskning begripligt och att hjälpa testade att komma vidare i sin släktforskning.

”När vi anordnat några DNA-träffar i Grästorp med omnejd har vi haft förmånen att ha Maria Brolin som föreläsare och inspiratör. Hon är kunnig, försedd med bra bilder och öppen för frågor. Att hon dessutom är glad och en riktig entusiast gör att vi alltid ser fram emot att träffa henne.”
Barbro Backlund och Ann-Britt Dahlström, VGN Släktforskare

”Maria är en positiv fläkt som med stor kunnighet inom DNA-släktforskningens område föreläser på ett för många, oavsett förkunskaper, begripligt och intressant sätt.”
Anna-Lena Andersson, Vänersborgs Släktforskare

Maria Brolin